Duwe pitakonan? Menehi kita telpon: 0086-574-55665326

PRODUCTS Bintang

--CLIPOL Pabrik sawetara sing kebak AS / NZS produk electrical standar, kayata IP66 seri Industrial, Outdoor W / P ngalih lan GPO, switchgears Domestic & Aksesoris Listrik, etc.