Имате прашање? Дајте ни повик: 0086-574-55665326

Избрана Производи

--CLIPOL производство на целиот спектар на AS / NZS стандард електрични производи, како што се IP66 индустриски серија, Отворен W / P прекинувач и GPO, Домашни прекинувачи и електрична опрема, итн