Keni një pyetje?Na telefononi:0086-574-55665326

PRODUKTET e veçuara

--CLIPOL prodhon gamën e plotë të produkteve elektrike standarde AS/NZS, të tilla si seritë IP66 Industriale, ndërprerësi W/P në natyrë dhe GPO, pajisje shtëpiake dhe aksesorë elektrike, etj.