Cina Besar stop kontak switch tilu liang tunggal geng horizontal on off hawa conditioner pabrik switch jeung pabrik | Clipol
Gaduh pertanyaan? Masihan urang sauran: 0086-574-55665326

Témbok stop kontak switch tilu liang tunggal geng horizontal on off switch conditioner hawa

Pondok Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: Clipol Model Number: DS613 Size: 118 * 73mm or customized Max. Current: 10A Max. Voltage: 250VAC Mechanical Life: 40000 times Item: Wall socket switch Material: Polycarbonate Color: White Type: Horizontal, vertical Mounting Center: 84mm Base Projection: 8mm Cover: Plastic/ Silver printed /Aluminium Certificate: SAA Market: Australia, New Zealand, Fiji, etc OEM/ODM: Welcome Supply...


jéntré produk

Tags produk

Rincian Gancang Tinjauan

Tempat Asal:
Zhejiang, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
Clipol
Jumlah modél:
DS613
ukuran:
118 * 73mm atawa ngaropéa
Max. ayeuna:
10A
Max. Voltaseu:
250VAC
Mékanis Kahirupan:
40000 kali
item:
Témbok switch stop kontak
bahan:
Polycarbonate
warna:
bodas
tipe:
Horizontal, nangtung
Ningkatna Center:
84mm
Proyéksi Base:
8mm
panutup:
Plastik / Silver dicitak / Aluminium
Sertipikat:
SAA
pasar:
Australia, Selandia Anyar, Fiji, dll
OEM / ODM:
wilujeung sumping

Kamampuhan suplai

Suplai Kamampuhan:
100000 Piece / Potongan per Bulan Besar Pindah

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
Baku paking 100PCS / CTN.
palabuhan
Ningbo

Pedaran produk Pedaran produk

 

    Clipol nawarkeun Bulan éksténsif ngeunaan saklar na powerpoints sampurna cocog kana lingkungan komérsial atawa padumukan.
    Sagala Item dina rentang ieu mibanda hiji pilihan tina bodas, pérak dicitak tur Aluminium pelat panutup palastik nu ditukeurkeun.

 

Iterm  Témbok stop kontak switch tilu liang tunggal geng horizontal on off switch conditioner hawa
model  DS613
material  Polycarbonate
ngetik  Horizontal, nangtung
warna  bodas
Voltaseu  250V
ayeuna  10A
Ukuran (H * W)  118 * 73mm
ningkatna Center  84mm
proyéksi base  8mm
mékanis Kahirupan  40000 Times
hal nu husus 1.Available boh horizontal sarta nangtung

2.Available pikeun duanana powerpoints tunggal jeung ganda

3.Products geus certificated ka AS / NZS 3112: 2004 + A1: 2006

Sertipikat  SAA, CE, SEMKO na CB
pasar  Australia, Selandia Anyar, Fiji, jeung sajabana
pamakéan  Hirup kamar, pangkeng, mandi atawa kantor, ect.

item Code gambaran rubak luhur ningkatna

pusat

dasar

proyeksi

DS613 Kakuatan outlet Single 250V 10A 118mm 73mm 84mm 11mm
DS613-15 Kakuatan outlet Single 250V 15a 118mm 73mm 84mm 11mm
DS613V Nangtung Power outlet Single 250V 10A 118mm 73mm 84mm 11mm
DS613V-15 Nangtung Power outlet Single 250V 15a 118mm 73mm 84mm 11mm
DS614 Kakuatan outlet Single 250V 10A kalawan switch tambahan 118mm 73mm 84mm 24mm
DS615 Kakuatan outlet ganda 250V 10A 118mm 73mm 84mm 11mm
DS615V Nangtung Power outlet ganda 250V 10A 73mm 118mm 84mm 24mm
DS616 Kakuatan outlet 250V10A ganda kalawan switch tambahan 118mm 73mm 84mm 24mm

 

 Ulah ragu ngahubungan kami lamun anjeun mibanda patalékan.

Mangga wartosan supplier pikeun neuleuman leuwih

 Produk nembongkeun produk Tembongkeun

 

Témbok stop kontak switch tilu liang tunggal geng horizontal on off switch conditioner hawa

 

 Ulah ragu ngahubungan kami lamun anjeun mibanda patalékan.

Mangga wartosan supplier pikeun neuleuman leuwih

 

Kaunggulan Pedaran produk

 

  • Leuwih ti pangalaman Sapuluh taun urang on Australasia Market.
  • Sértipikat SAA pikeun sakabéh produk urang.
  • Kami produsén , urang tiasa nawiskeun OEM & ODM jasa.
  • Urang tiasa nawiskeun packing husus kayaning kartu lulugu mibanda, polybag , jsb Tapi fee tambahan kudu ditambahkeun luyu.
  • MOQ leutik : nulungan anjeun cooperate kalawan hambalan parusahaan urang by step.
  • Pondok Diterangkeun-waktos : Biasana 15 poé sanggeus narima dana anjeun, tapi lolobana gumantung kana kuantitas Anjeun.
  • Pinuh Range : Urang boga rentang pinuh produk listrik dina pasar Australia

Bungkusan & pengiriman barang Bungkusan & pengiriman barang

 

Waktos prosés

 Ilaharna 15 poé sanggeus narima dana anjeun, tapi lolobana gumantung kana kuantitas Anjeun

anjog Port

 Ningbo Cina. Pikeun port lianna oge sadia tapi anjeun kudu mayar darat fee transportasi luyu.

Istilah dagang

 Ex jalan, FOB, CFR, jsb

Istilah pamayaran

 T / T, PayPal, Western Union saméméh pengiriman barang

bungkusan

 packing standar kalawan 10PCS / Box, 100PCS / CTN atawa salaku sarat customer urang

Balanja

 Ku Air, ku laut, ku express

Émbaran parusahaan Émbaran parusahaan

 

 

FAQ FAQ

 

 

Q1: Dupi produsén anjeun sarta anjeun gaduh pangalaman?

- >> Simkuring téh produsén kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman dina pasar Australia

Q2: sertipikat Naon anu anjeun gaduh keur produk anjeun?

- >> Urang kudu sertipikat SAA pikeun produk listrik urang.

Q3: Naha anjeun nampi ngaropéa Orde?

- >> Sumuhun, urang ngalakukeun

Q4: Naha anjeun havefull rentang produk listrik?

- >> Sumuhun, urang kudu. Kayaning powerpoints, runtuyan IP56, runtuyan Weatherproof jeung asesoris, jsb

Q5: Canyou do bungkusan husus pikeun urang?

- >> Sumuhun, urang bisa. Tapi fee packing tambahan kudu ditambahkeun luyu.

Q6: Naon Anjeun Orde Copélna kuantitas?

- >> Biasana 1000PCS, kuantitas leutik oge aya.

Q7: Dupi anjeun ngalakukeun urutan sampel?

- >> Sumuhun, urang bisa.

Q8: Kumaha mun meunang petik produk ti anjeun?

- >> Mun anjeun museurkeun produk urang, ngan ngarasa Luncat ka kirimkeun kami hiji panalungtikan ku mail. salesman kami

baris bales maneh asap.

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami